Wil je snel resultaat bereiken? Kies dan voor een combinatie van zowel individuele training als groepslessen. Kun jij jezelf moeilijk motiveren? En heb je vaak in de avond geen zin om alleen te gaan trainen? Start dan met  groepslessen bij FIT2GO en ervaar deze energieke, motiverende, uitdagende en verslavende trainingsbeleving. De tijd staat vast, vaste choreografieën, die voor iedereen te volgen zijn op opzwepende muziek samen met een groep enthousiaste mensen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt. Ervaar het vandaag nog zelf! Waar wacht je nog op??

LAAT JE INSPIREREN

De groepslessen van FIT2GO zijn er om je te inspireren, uit te dagen en het allerbeste in jezelf naar boven te halen. Bij FIT2GO staat persoonlijke aandacht centraal. Wij selecteren onze instructeurs zorgvuldig op kwalificaties, jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie. De lessen van FIT2GO zijn energiek, motiverend en resultaatgericht.

HOE LANG DUURT EEN LES?

De lessen kunnen 15, 30,of 60 minuten duren. Het aanbod is groot, verschillende programma’s van conditie tot kracht lessen, maar ook Body en Mind lessen of Zumba. Wij zijn niet voor niets dé sportschool Uithoorn, Vianen, IJsselstein en Woerden

GROEPSLES AANBOD

Bekijk snel het groepsles aanbod van FIT2GO. Bekijk de verschillende vormen van groepsfitness en lees meer over de betreffende fitnessdiscipline:

VOORDELEN VAN GROEPSLESSEN

Laat je inspireren!

  • De groep verbetert je motivatie

  • De instructeur verbetert je motivatie

  • Beter uithoudingsvermogen

  • Geen gedoe met trainingsschema’s

  • Doelgericht

  • Veel afwisseling

  • Live groepslessen met instructeur

  • Motiverend

Svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3
Svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3

Waar wacht je nog op?

Sommige mensen zijn gek op groepslessen, anderen vinden het maar niets. Maar voor starters zijn groepslessen gewoon een keigoede leerschool. Wij hebben getracht je te overtuigen door de talrijke voordelen even op te sommen.